Welkom bij Amsterdam Travel Clinic

Welkom bij Amsterdam Travel Clinic

Reisadvies & Vaccinaties
Ga op de kaart met de muis naar het land van uw bestemming en zie direct welke vaccinaties verplicht, aanbevolen en optioneel zijn.
Bovenstaande informatie per land is van algemene aard en bevat uitsluitend een overzicht van vaccinaties. Het is geen overzicht waarin alle voorkomende reisziekten worden vermeld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Een persoonlijk en actueel advies vindt uitsluitend plaats tijdens een consult met de speciaal daartoe opgeleide Erkend Arts Reizigersadvisering.

Gratis DTP vaccinatie voor deelnemers Amsterdam City Swim 2017

Bent u of kent u deelnemer(s) van de Amsterdam City Swim 2017, die op 3 september 2017 wordt gehouden? Het zwemmen in open water is niet zonder gezondheidsrisico. Op vertoon van het Amsterdam City Swim 2017 startbewijs kan bij ons een gratis DTP vaccinatie worden verkregen! Maak hier een afspraak bij ons en lees hier meer over uw veiligheid en gezondheid tijdens de Amsterdam City Swim 2017.
Foto: Amsterdam City Swim.
Deskundig reizigersgeneeskundig advies

Deskundig reizigersgeneeskundig advies

Naast de omstandigheden op uw bestemming, zijn uw persoonlijke situatie en reisplannen variabelen die van doorslaggevende invloed zijn op de voorbereidingen die u kan dan wel verplicht bent te nemen voor u op reis gaat. U kunt bij Amsterdam Travel Clinic terecht voor een deskundig reizigersgeneeskundig advies en vaccinaties voor (reis)ziekten. 
Beschermd met (reis)vaccinaties

Beschermd met (reis)vaccinaties


Bij Amsterdam Travel Clinic kunt u terecht voor (reis)vaccinaties ter bescherming tegen buiktyfus, cholera, DTP Difterie Tetanus Polio, gele koorts, hepatitis A, hepatitis B, Japanse encefalitis, mazelenmeningokokken, rabiës, tekenencefalitis en tuberculose. Amsterdam Travel Clinic is een officiëel Gele koorts centrum erkend door het Ministerie van VWS
Aangesloten bij Reisprik en het LCR

Aangesloten bij Reisprik en het LCR


Amsterdam Travel Clinic is aangesloten bij Reisprik. Dit is het grootste landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Zowel Amsterdam Travel Clinic als Reisprik zijn beide als erkend vaccinatiecentrum aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). 
Gelegen middenin hartje Amsterdam

Gelegen middenin hartje Amsterdam


Amsterdam Travel Clinic is onderdeel van Medisch Centrum De Makroon, gelegen middenin hartje Amsterdam op 5 minuten loopafstand van het Leidseplein. Wij zijn elke werkdag 's avonds tot 20:00 uur voor u geopend! Tot Medisch Centrum De Makroon behoren ook Huisartsenpraktijk De Makroon en 24/7 toeristen- en hotel dokter service Amsterdam Tourist Doctors.
©2017 Amsterdam Travel Clinic - Medisch Centrum De Makroon - KB Medical Services

Search